Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk Ortaokulu

Telefon : 03468412044
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hafikataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. HARMAN SK. NO: 4 HAFİK / SİVAS
VİZYON : ÖĞRENCİLERİMİZİ VE YÖRE HALKIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK, KARŞILAŞACAKLARI GÜÇLÜKLER KARŞISINDA YILMAMAYI, ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜN DEĞİL ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAYI HAYAT FELSEFESİ HALİNE GETİRMELERİNE YARDIMCI OLMAK TEKNOLOJİK İMKANLARI BAŞTA ÖĞRENCİLERİMİZ OLMAK ÜZERE EĞİTİM BÖLGESİNDE YAŞAYAN TÜM İNSANLARA TANITMAK BU KONUDA ÖNCÜLÜK ETMEK DURAĞAN DEĞİL KENDİNİ VE ÇEVRESİNİ YENİLEYEN; YENİLERKEN KENDİ DEĞERLERİNİ DE KORUMAYI BİLEN BİR NESİL YETİŞTİRMEK.
MİSYON : BİZ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ BECERİLİ KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. AMACIMIZ; SEVGİ SAYGI VE GÜVEN ORTAMINDA "BAŞARMA AZMİ VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME SORUMLULUĞU" İLE MÜKEMMELE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMAK SÜĞREKLİ GELİŞİME ÖNCÜ OLMAKTIR.
BAŞARILAR : ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMALARINDA 1.2.3.DERECELERİ

Öğretmen :19
Öğrenci :109
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA NORMAL - KARMA ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
Saatler : OKULUMUZDA DERSLER SABAH 8.45 TE BAŞLAMAKTA OLUP SAAT 15.35 TE DERSLERİMİZ BİTMEKTEDİR.
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : OKULUMUZ KALORİFERLİ SİSTEMLE ISINMAKTADIR.
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM HER SAAT BAŞI İLÇE MİNİBÜSLERİYLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 32 KMDİR.(Duble Yol)
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 ÖĞRENCİMİZ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN PROJE OKULUNA YERLEŞTİRMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler : GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : HEDEF PROJESİ
Diğer Hususlar : Okulumuza ait bina 2016 yılında çürük raporu almış olup 2016 yılında boşaltılmıştır. Okulumuz 2016 Ekim ayında Şehit Adem Çelik Anadolu lisesi binasına taşınmıştır. Şehit Adem Çelik Anadolu lisesi binasında 1. ve 2. katta eğitim- öğretime devam etmiştir.11.12.2023 tarihinden itibaren Cumhuriyet İlkokulu ve Atatürk Ortaokuluna tahsis edilen yeni okula taşınarak bu okulda eğitim-öğretime devam etmektedir.
Yazdır :